PRIMA PAGINA DESPRE NOI SERVICII CONTACT     English 

 

  STAR SOFT DESIGN
 Web development    
 Web Solution 
 Web Hosting 
 Domenii .RO 
 Oferta Speciala 
 Portofoliu WEB 
 Outsourcing    
 Consultanta SAP 
->

STAR SOFT DESIGN - O poarta catre lumea virtuala. Web design, web developement,E-commerce solution, small ERP solution,Web hosting. web hosting, gazduire web, web site, web design, nume doneniu, inregistrare nume, web site gratuit, gratis, free web hosting, design, spatiu gazduire web, spatiu internet, publicitate internet, preturi mici, business, web hosting firme, domain names, web hosting accesibil, nume domenii, web hosting ieftin, webmaster, solutii web design, marketing, advertising, blog, blogs, weblog, web log, weblogs, internet marketing, internet advertising
 
 

 
  

Considerānd timpul si multumirea dvs. foarte importante, noi va stam la dispozite cu servicii complete in domeniul IT : de la web develpemnt, web design, web hosting, ISP pāna la consultanta si solutii tehnice de specialitate.

Specializarea intr-un domeniu de activitate ofera garantia unui serviciu de calitate. STAR SOFT DESIGN are specialisti necesari pentru a putea oferii solutii profesionale. Prin oferta sa de Consultanta IT, STAR SOFT DESIGN isi propune sa vina in sprijinul colaboratorilor sai care vor sa puna in practica ideile personale, dar nu stiu cum sa o realizeze sau nu au inca solutia optima. De asemenea, va oferim consultanta pentru imbunatarirea structurii si aranjarii informatiei pentru afacerea dumneavoastra si pentru gasirea celor mai bune metode de promovare a acesteia.

STAR SOFT DESIGN promoveaza solutii integrale si profesionale, scopul nostru fiind realizarea de aplicatii performante si eficiente, care sa acopere nevoi reale in companiile clientilor nostri. De aceea noi punem un accent foarte puternic pe toate fazele de executie ale unui proiect, de la analiza cererii, la redactarea specificatiilor, continuand cu implementarea proiectului si finalizand cu un proces intensiv de testare.
Aplicatiile beneficiaza de tehnologie de ultima ora, implementare distribuita si control de la distanta, existand posibilitatea conectarii mai multor puncte de lucru, fixe sau mobile, in functie de necesitati

Solutiile pe care STAR SOFT DESIGN vi le pune la dispozitie, se vor adapta perfect nevoilor companiei dumneavoastra:
» aplicatii web (folosind diverse tehnologii PHP, Flash, Perl, ASP, Java, Python, XML, XSL, DHTML, XHTML etc.)
» aplicatii client-server (web-services, protocoale de comunicatie etc.)
Pentru a se adapta conditiilor tehnice deja existente in mediul dumneavoastra IT, implementarile acestor solutii specifice companiei dumneavoastra pot fi multi-platforma si pot folosi diverse sisteme de baze de date.

  
 
     
 
 
 design by StarSoft Design

All rights reserved © 2003- 2023 STARSOFT DESIGN