PRIMA PAGINA DESPRE NOI SERVICII CONTACT     English 

 

  STAR SOFT DESIGN
 Web development    
 Web Solution 
 Web Hosting 
 Domenii .RO 
 Oferta Speciala 
 Portofoliu WEB 
 Outsourcing    
 Consultanta SAP 
->

 
 
 

 
   A) Site simplu, include suport PHP, găzduire si întretinere pentru un domeniu (sau subdomeniu). Capacitatea alocată este de 20MB. Upload-ul se face prin ftp.
Site-ul va partaja aceleasi resurse de procesare cu alte servere virtuale instalate pe acelasi server fizic.
Taxa lunară este de 3 EURO. Detalii   » 

B) Site cu suport PHP, MySQL, Myadmin. Include găzduire pentru 1 domeniu (sau subdomeniu). Capacitatea site-ului, inclusiv bazele de date este de 50MB.
Taxa lunară este de 5 EURO. Tariful se aplică până la un trafic total, lunar, de maximum 3GBytes. Peste acest trafic se vor percepe abonamente lunare cu bandă asigurată (vezi punctul C.).
Pentru backup periodic al site-ului si al bazelor de date, se va percepe o taxa lunară de 5 EURO. Upload-ul site-ului se face prin ftp.
Pentru instalarea serviciului se percepe o taxă initială de 10 EURO.
C) Server Hosting. Serverul este pus integral la dispozitia clientului, care este unic utilizator al acestuia, STAR SOFT DESIGN fiind responsabil numai cu aspectele de securitate referitoare la asigurarea firewall-ului, alimentării neintrerupte cu energie electrică, etc. Sistemele de operare fiind optionale, între RedHat Linux sau FreeBSD. Taxa lunară de întretinere este de 25EURO, incluzând taxa de întretinere pentru un domeniu/sub-domeniu. Chiria de echipament (server) se stabileste în functie de durata contractului, configuratia hardware a computerului, etc. Se asigură control total, prin SSH. Taxa de utilizare a benzii este de:
a. 60 EURO pentru o bandă maximă de 128/16kbps upload/download
b. 90 EURO pentru o bandă maximă de 256/32kbps upload/download
Aceste tarife presupun o utilizare maximală (în timp) de 50% a benzii alocate.
Taxa de instalare este de 50 EURO si include instalarea sistemului de operare si al aplicatiilor specifice necesare.

Oferta de servicii de postă electronică

STAR SOFT DESIGN oferă servicii de postă electronică atât pentru persoane fizice cât si pentru persoane juridice. Serviciile oferite firmelor, pot fi servicii simple, unde adresele de postă electronica sunt de tipul @look4u.ro sau servicii de tip "Corporate E-mail".

In cazul celui din urma, acesta presupune găzduirea unui domeniu sau subdomeniu, care se realizeaza conform specificatiilor de la paragraful "Alte servicii".
În baza acestui serviciu, toate mesajele apartinând unui (sub)domeniu sunt livrate în câte o căsuta postală colectoare, de aici, acestea fiind preluate pe serverul clientului si apoi distribuite către utilizatorii finali. Acest tip de serviciu este avantajos pentru clientii care nu au o conexiune permanentă la Internet sau pentru cei care doresc o disponibilitate crescută a serverului de postă electronică si, eventual, au multiple locatii (subdomenii) de unde doresc citirea mesajelor.
Pentru acest serviciu, serverul local de email al clientului se conectează periodic (uzual la intervale cuprinse intre 1 si 6 ore) la serverul STAR SOFT DESIGN, citeste mesajele si le distribuie apoi clientilor locali. Pentru conectare se foloseste o linie permanentă la Internet sau o linie comutată.
Preturile standard pentru mesagerie electronică sunt:
- casută postală individuală, capacitate 10MB:
o fără acces dial-up 2 EURO/lună
o cu acces dial-up 3 EURO/lună
- casută postală colectoare:
o capacitate 50MB 15 EURO/lună
o capacitate 100 MB 25 EURO/lună
Nu sunt diferentieri de preturi între serviciile oferite persoanelor fizice sau juridice.
Mesajele de postă electronică sunt păstrate pe serverele STAR SOFT DESIGN pentru o perioadă de 30 de zile, indiferent dacă acestea au fost sau nu citite de către client.

Alte Servicii

1) Înregistrare domenii
STAR SOFT DESIGN oferă servicii de înregistrare domenii pentru clientii proprii, costul înregistrării unui domeniu este de 38 EURO. Detalii   » 

2) Înregistrare subdomenii
Se realizează numai pentru domeniile care sunt găzduite si administrate de către STAR SOFT DESIGN. Pentru acestea, nu se percepe taxă de înregistrare a unui sub-domeniu, ci numai taxa de administrare si întretinere ca pentru orice domeniu obisnuit.
3) Administrare si întretinere domenii client.
STAR SOFT DESIGN oferă servicii de administrare si întretinere domenii, oferind clientilor expunere superioară a acestora prin legăturile proprii la Internet.
Taxa lunară de administrare este de 3.5 EURO.
4) Interfată WebMail
Acesta este un serviciu gratuit, oferit clientilor pentru consultarea căsutei postale individuale găzduite de catre STAR SOFT DESIGN. Datorită dimensiunii mari a căsutei postale, acesta nu este recomandat pentru citirea căsutelor postale colectoare din cadrul serviciilor Corporate E-mail.
5) Asistenta tehnica
La cererea clientului se poate acorda asistentă tehnică suplimentară pentru setarea aplicatiilor Internet. Aceasta se tarifează cu 20 EURO/oră de asistentă pentru servere si cu 10 EURO/oră pentru statiile client. Atunci când este necesară si deplasarea la sediul clientului, se va percepe o taxă suplimentară de 15 EURO.


Preturile mentionate nu includ TVA. Plata se face în LEI, la cursul BNR din ziua emiterii facturii.
  
 
     
 
 
 design by StarSoft Design

All rights reserved © 2003- 2023 STARSOFT DESIGN